Sidor

måndag 11 juli 2011

LC-prov i Stjärnhov

Helgen har spenderats i Stjärnov på Bråvikens LC-prov. Vi har haft riktigt kanonväder, bitvis nästan lite för bra. Det var varmt...
I vanlig ordning så var det Isak och Slim som skulle visa vad det går för på fältet. Slim sprang ett väldigt fint första lopp och hade inför lopp2 75.5poäng. Vad Isak gjorde under lopp 1 är svårt att veta, glad var han i alla fall, men tyvärr så fick han bara 67 poäng. Båda grabbarna gjorde fina andra lopp, men det räckte inte riktigt ända fram.Slim hamnade på plats 27 av 61 med en slutpoäng på 74.5, Isak hamnade på plats 38 av 61 med 72 poäng.
Jag skulle vilja tacka både arrangörer, funktionärer och alla andra trevliga människor som var där. Vi hade en jättetrevlig helg!!!
 Isaks kullbror "Jack" HotIsle Jackaroo får symbolisera helgen! Han sprang också ett JÄTTEBRA första lopp med hela 80.5 poäng. Vi hoppades att lopp 2 skulle gå lika bra så Jack äntligen skulle kunna titulera sig LureCoursingChampion, men tyvärr så tyckte inte domarna att hans andra lopp var tillräckligt bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

BESÖKARE: